Család


Feleségemet 2001-ben ismertem meg, és a megismerkedésünk után pár hónappal azon vettük észre magunkat, hogy együtt lakunk. A megismerkedés egyéb körülményeit nem tárnám a világ elé, mert talán megtalálható benne minden, amit nem javasolnék a lányaimnak… Ennyit a sztereotípiákról, hogy minek lesz jó vége és minek nem.

Öt év egy fedél alatt, sok mindent megtud az ember a másikról. Például, hogy hajlandó-e éjszakákon át csatázni a Heros of Might and Magic III. különböző XXL-es pályáin. Nos, nálunk ezzel nem volt gond, úgyhogy beadtam a derekam, mikor már harmadszorra is megkérte a kezemet. Így elhárultak a jogi akadályok, hogy születendő gyermekeim alapból tovább vigyék a családi nevemet.

slide-1

Így két év különbséggel megszülettek a lányok, Toncsi és Bogi akik nem engedik, hogy legyen egyetlen szabad percünk is. Hol van már a HOMM III. fantázia világában eltöltött sok-sok óra!

A lányok ma már verseny aerobikoznak, tanulnak persze karatézni is, járnak iskolai vetélkedőre, zeneiskolába, külön angolra …. szóval, nem unatkozunk! 😉